View image onlyPréparation de la gelée de groseillesAlbin-Guillot Laure (aka), Meffredi Laure (1879-1962)photographer, System identifier19-549249Inventory numberAM2012-1286CollectionPhotographyDescription:Vers 1930Note de l'image4N90716Period20th centurycontemporary period from 1914 until todayTechnic/Materialgelatin silver printDimensionsHeight: 0.166 mLength: 0.24 mMode d'entréeAchat grâce au mécénat de Yves Rocher, 2011LocalizationParis, Centre Pompidou - Musée national d'art moderne - Centre de création industrielleCredit(C) Centre Pompidou, MNAM-CCI, Dist. GrandPalaisRmn / Audrey LauransAuthor rights:(C) Laure Albin-Guillot / Roger-ViolletKeywordscurrant, jam (food)Size6116 X 4260 pixelsPermalinkhttps://photo.rmn.fr/archive/19-549249-2C6NU0AHPFIT1.htmlAdd to lightbox: 'My First Sélection'Add to cartPrintVers la Collection du MNAM-CCI / Centre Pompidou